top of page

BOOKING OG PRISER

TANGOLAB’s tilbud gør sig gældende,når vi er på turné i Europa med Andariega.

Næste gang er i september, oktober og november 2022.

Da vi har base i Buenos Aires tilbyder vores workshops i begrænsede tidsperioder, som vi altid annoncerer her på siden.

 

Vores priser afhænger af, hvor vi befinder os og vores turné generelt. Send os derfor venligst en forespørgsel, og vi sender et tilbud. 

 

Sagt om en dag med TANGOLAB:

“De to studieretningsklasser 1n og 2n deltog i to workshops, arrangeret af gruppen ”Sexteto Andiamo”, som består af fire argentinske, en italiensk og en dansk tangomusiker. I første workshop ”Argentina i dag” fortalte de seks musikere på skift om emner som madkultur, geografi og karneval. Det foregik primært på spansk, dog understøttet af gode billeder og videoklip undervejs, samt lidt dansk oversættelse, hvor det var nødvendigt. Eleverne blev udfordret på en dialog med musikerne sidst i lektionen, og for mange var det første gang de talte spansk med en ikke-dansk talende.

I anden workshop blev der danset tango. Her var rytme og kommunikation via kroppen i centrum, idet tango er improviseret, dvs. grundtrinenes rækkefølge bestemmes af drengen/føreren i danseparret. Alle blev således udfordret både mentalt, socialt og fysisk - og vigtigst af alt - alle fik grinet undervejs. Stor ros til Stine og Luigi for kompetent og inspirerende undervisning!

Sidst på dagen gav Sexteto Andiamo en times koncert for alle skolens ca. 250 spanskelever. For mange af disse var koncerten deres første møde med tangomusikken, og den faldt i god jord, for blev klappet så længe efter sidste nummer, at gruppen måtte give et ekstra nummer! Ingen tvivl om, at mange elever er blevet beriget med en sjov og anderledes oplevelse i dag.

Tak til Tangolab for en festlig og lærerig skoledag!”

Margit Vestergaard
Underviser i idræt og matematik

bottom of page